Start 2 tapte på Jæren

Det ble tap i serieåpningen for Start 2. Arkivfoto

Start 2 serieåpnet med bortekamp mot Bryne 2 på Jæren. Våre unggutter fikk en svak start på kampen, og etter et drøyt kvarter stod det allerede 2-0 til hjemmelaget etter to scoringer av Vetle Myhre.

- Vi får problemer i egen frispilling, og finner ingen rytme i vårt offensive spill. Bryne er flinke til å utnytte våre feil, og vi er heldige som ikke slipper inn flere mål i 1. omgang, oppsummerer trener Gaute Schei.

I andre omgang hever laget seg noe, og kommer til noen gode sjanser. Samtidig er Bryne fortsatt farlige frempå, men en god Aleksander Pedersen i Start 2-målet hindrer flere baklengs. Dermed ender det med 2-0 til hjemmelaget.

- Vi er skuffet over prestasjonen, spesielt i første omgang burde vi ha prestert på et høyere nivå, sier Schei.

Neste oppgave for Start 2 er lokaloppgjøret mot Donn, tirsdag 23. april, på Sparebanken Sør Arena.

Bryne 2 - Start 2 2-0