Skuffende Start 2-tap

Det endte 0-1 i helgas oppgjør mellom Start 2 og Flint. Arkivfoto

Start 2 tok i mot Flint i Norsk-Tipping-ligaen lørdag ettermiddag. Det ble en jevn kamp, der bortelaget til slutt tok med seg alle poengene østover.

- De var bedre enn oss i første omgang. Vi var ikke strukturerte nok defensivt, og intensiteten var heller ikke god nok. De scoret på straffespark etter tolv minutter, og vi bommet på straffe like etter. Vi kom til noen farlige situasjoner, men var ikke gode nok i de avgjørende øyeblikkene, sier Start 2-trener Adolfo Rodriguez.

Andre omgang fortsatte som den første, der Start 2 slet med spille seg frem til store sjanser, mens Flint var flinke til å holde på ballen. Start 2 fikk satt et visst trykk på Flint de siste 5-6 minuttene, og kom også til et par ok muligheter, men det endte uten mål.

- Vi taper alt i alt fortjent, sier Rodriguez.

Neste oppgave for Start 2 venter neste mandag, mot Fløy på Flekkerøy.

Før den tid skal de fleste av troppen i aksjon i Nasjonal G18 liga-kamp mot Mjøndalen lørdag kl. 13. Den kampen spilles på Sparebanken Sør Arena. En fin anledning til å se våre juniorspillere i aksjon.