Sikret plassen med 2-1-seier

Mens de fleste fra A-stallen var med på Åpen Dag var Mikael Ugland og Sander Sjøkvist sentrale da Start 2 tok en sterk borteseier mot Pors. Med det er plassen i 3. divisjon 100 prosent sikker! Arkivfoto.

Med en kamp igjen av sesongen klatrer Start 2 opp på 9. plass på tabellen, med ni poeng ned til Bryne 2 som ligger under streken.

Kampen i Porsgrunn startet med at Start 2 ble liggen de litt for lavt i banen og aggressiviteten var ikke helt på topp. Etter å ha lagt om fra 1-4-5-1 til 1-4-2-3-1 midtveis i første omgang fikk laget bedre kontroll, og laget spilte seg også til flere gode muligheter.

Etter 20 minutter banker Mikael Ugland inn et frispark på perfekt vis. Ballen går i en fin bue over muren og inn i nettet.

0-1 er også resultatet til pause. I andre omgang starter Start 2 noe svakere og det utnytter hjemmelaget. 1-1.

Resten av omgangen er jevnspilt, med flere sjanser til begge lag.

Avgjørelsen kommer etter 72 minutter da Sander Sjøkvist drar seg innover i banen og banker ballen i lengste hjørne.

Med 1-2-seier borte, med et ungt lag, var det to fornøyde trenere som satte seg på bussen hjem til Kristiansand etterpå.

- Vi er meget imponerte og stolte av den prestasjonen og det resultatet et meget ungt Start 2-lag i dag får til, sier Alf Erik Svela og Adolfo Rodriguez.

Før siste serierunde er det allerede klart at Fløy vinner avdelingen og rykker opp, mens Bryne 2, Vardeneset og Storm rykker ned.

Donn, Vindbjart og MK kan se frem til en ny sesong i samme divisjon som Start 2.