Scoret to på bursdagen

Kristian Strømland Lien feiret 18-årsdagen med to mål i Start 2s 4-2-seier mot Bryne 2.

Situasjonen var grei før kampstart. Start 2 ville gå forbi Bryne 2, og opp på sikker plass, om de vant. Og allerede etter tre minutter viste dagens jubilant, den nå myndige Kristian Strømland Lien at Start-gutta var på hugget i dag.

Han setter et innlegg fra Segberg i mål og 1-0. Etter 11 minutter er Mathias Bringaker på rett sted og pirker inn 2-0 etter en corner fra Segberg. Fem minutter senere øker Sjøkvist ledelsen til 3-0 da han setter inn en retur etter at keeper gjør en strålende redning på Mikael Uglands flotte volley.

- Vi kommer mye rundt på sidene og er farlige når vi gir Strømland Lien og Bringaker noe å jobbe med i boks. Defensivt har vi god kontroll på det Bryne kommer med, melder trenerteamet, som i dag bestod av Mattias Andersson, Alf Erik Svela, Gaute Schei og Per Erik Andersen, om starten på kampen.

Fem minutter før pause setter Strømland Lien inn 4-0, igjen etter assist fra servitør Segberg. Kampen så ferdig ut, men Bryne 2 tente et lite håp med sin redusering like før pause.

- Vi er medium fornøyd total sett etter første omgang, og ønsker å forbedre enkelte ting både offensivt og defensivt. Andre omgang blir veldig kaotisk, og vi evner ikke kontrollere kampen slik vi ønsker, sier trenerne.

Bryne reduserer til 4-2 etter 64 minutter, men flere mål blir det ikke.

- Vi får flere gode muligheter til å punktere kampen men blir for unøyaktige i det vi foretar oss offensivt. Men det er 3 viktige poeng for oss. Vi er godt fornøyd med poengene, men enkelte ting vi må forbedre inn mot neste kamp borte mot Donn.

Kampen mot Donn spilles neste mandag, på Kristiansand Stadion.

 

Kampfakta:

Start 2- Bryne 2 4-2 (4-1)

Norsk Tipping-Ligaen

Sparebanken Sør Arena, 30.september 2019.

Mål Start 2: Strømland Lien 2, Bringaker og Sjøkvist.

Start 2s lag: Pedersen-  Emanuelsen (Myhre fra 72), Eftevaag, Berger, Ujkani - Segberg, Hadzic - Lien, M.Ugland (Dacic fra 83), Sjøkvist - Bringaker

Innbyttere: Heggland, Dirdal, Dacic, J.Ugland, Berglund, Haraldsen, Myhre

Annonse fra Eliteserien: