Klatret til topps

Ikke bare topper de hver sin avdeling i G19-serien, på lørdag klatret guttene på G19- og G16-laget høyt til værs da de besøkte vår gode samarbeidspartner Høyt & Lavt.

Lørdag var hele utviklingsavdelingen på besøk hos Høyt & Lavt Kristiansand, der de fikk utfolde seg i trærne og kjenne suget i magen da de suste over Grotjønn i en zipline i 80 km i timen.

- Det var mye smil og latter, og så var det et par som overvant høydeskrekken sin, inkludert meg. Det var en sosial samling for å gjøre noe annerledes enn fotballtrening, der guttene fikk utfordre seg på litt andre måter, sier trener Erik Mykland, som selv svevde fjærlett gjennom klatreløypene på en måte som gjorde at han mer enn levde opp til kallenavnet "Myggen".

- Jeg har aldri vært glad i høyder, men det var veldig gøy. Nå er høydeskrekken kurert, sier Mykland.

høyt og lavt g19 9
Erik Mykland har aldri vært spesielt glad i høyder, men han koste seg i tretoppene på lørdag.

Det var en fin oppladning til ukas kamper, der både G16- og G19-laget vant sine kamper, og klatret til topps i hver sin avdeling i G19-serien.

G16-laget har i høst fått god matching gjennom å delta i G19-serien avdeling øst, der de nå kjemper om å vinne sin avdeling.

Vårt G19-lag har lidd ganske kraftig under korona, ettersom både 3. divisjon for herrer og de nasjonale seriene for G19-lag ble avlyst. 

I den lokale G19-serien har de gjort rent bord til nå i høst.

- Det har vært gode kamper mot lokale lag, det er mye lærdom i være favoritter i alle kamper. De må lære seg å tale press, å øve på å styre kamper. Alle lag gjør alt for å slå oss. De har vært solide i alle kamper, mye bra innsats og i perioder mye bra spill.

- De har klart seg veldig bra, og det er litt presisje å møte andre lokale lag. Ideelt sett ville vi møtt andre toppklubber i nasjonal serie, men nå blir vi ekstra godt kjent med de andre klubbene og får sett spillere på andre lokale lag.

Annonse fra Eliteserien: