Gjorde som Myggen sa – scoret fra avspark

Starts G16-lag tok seg videre til neste runde i NM etter tøff kamp mot Stoppen. Høydepunktet var en scoring fra midtbanen!

Starts G16-lag var torsdag i Lier for å spille NM-kamp mot Stoppen. Det ble en fysisk tøff batalje, men våre gutter stakk av med seieren til slutt.

- Vi tar kontroll over banespillet de første 20 minuttene og vi også får 01 etter et fint angrep. Vi får vendt fra høyre til venstre via Levi Eftevaag til Tobias Larsen, Deni Dashaev kommer rundt, får ballen og setter den i lengste hjørne. Vi var også nære ved å gå opp i 0-2, men skuddet fra Levi treffer stolpen helt oppe i krysset. Vi blir presset bakpå mot slutten av omgangen, men forsvarer egen boks på en god måte, forteller trenerne Håvard Lilletvedt og Erik Mykland.

Spektakulært mål

Andre omgang startet på best mulig vis. På instruks fra trener Mykland så skyter Sander Svela fra avspark, og ballen går rett i mål! Godt sett av Myggen, godt utført av Svela Jr!

Litt senere serverer keeper Henrik Webb Dahl et strøkent utspark gjennom til Svela som toucher ball forbi keeper og setter ballen i det åpne målet. 0-3.

Stoppen reduserer til 1-3 etter et frispark cirka 15 minutter før slutt, men Start-guttene punkterer kampen når Jakob Aasgård Årikstad dribler seg fri på siden og slår inn til Svela, som fullfører sitt hattrick!

- Deilig med avansement i NM i en tøff krigekamp. Med mange skader reiste vi i dag opp med 14 spillere. De la ned en forbilledlig innsats som sørget for avansement. Vi er veldig fornøyd med at de tok kampen i kampen med alle duellene Stoppen la opp til. Det var ikke snakk om at det skulle bli Stopp i dag, sier trenerduoen.

 

Kampfakta:

Stoppen – Start 1-4 (0-1)

NM G16 -  Lier Kunstgress

Mål Start: Sander Svela 3 og Deni Dashaev

Starts lag: Webb Dahl – Karlsen, Årikstad, Alvestad – Dashaev, Eftevaag, Ose, Berge, Gregersen – Larsen, Svela.

Annonse fra Eliteserien: