Startere på landslagsoppdrag

Flere av Starts A-lagsspillere skal i aksjon med sine landslag de neste dagene.

Det spilles viktige og «uviktige» landskamper over hele verden denne uka, og derfor er det også spillefri i Eliteserien.

Starts neste kamp er hjemmekampen mot Lillestrøm 16. september, men for noen av spillerne i stallen skal det spilles to kamper med flagget på brystet før den tid.


Tobias Christensen er med i den norske G18-landslagstroppen som spiller firenasjonersturnering i Sverige denne uka. Laget møter Danmark i dag, fredag, kl. 17. Mandag kl. 17 spilles det plasseringskamp mot Sverige eller Østerrike.

I tillegg til Christensen er også Mikael Birk Ugland med i den norske troppen. 18-åringen tilbringer sesongen på lån i Fløy IL.


Nations League

Litt lenger øst i Europa finner vi Herolind Shala, som er med i Kosovos tropp som spiller to kamper  i Nations League de neste dagene. Fredag kl. 18 møter de Azerbaijan i Baku, mens de tar i mot Færøyene på hjemmebane i Pristina på mandag.

To kamper på tre dager

På andre siden av Atlanteren finner vi Damion Lowe. Han og Jamaica skal også i aksjon fredag kveld (amerikansk tid) når de møter Ecuador til treningskamp i New Jersey.

Allerede to dager senere skal de i aksjon igjen, denne gang hjemme i Jamaica, når det er duket for Nations League kamp mot Cayman Islands.


Vi ønsker alle guttene lykke til med landslagsoppdragene de neste dagene, og så ser vi frem til å få dem tilbake på Sparebanken Sør Arena tirsdag og onsdag neste uke.

Annonse fra Eliteserien: