Start2 - Pors 2-1

Tobias Christensen scoret da Start 2 vant på hjemmebane.

En heading av  Tobias Christensen og en mønsterscoring signert Mustafa Omarkheil ga Start 2 en fortjent seier i Norsk Tipping avdeling 3.

- Dette var en viktig seier, hvor vi måtte vente lenge men når det avgjørende målet til slutt kom så var det verdt ventetiden, sier trener Alexander Øren.

Jevnt i starten

Kampen startet  jevnt og Pors var farlig fremme ved et par anledninger da Start 2 mistet ballen høyt i banen og fikk noen kontringer imot.

Så tok Start 2 mer og mer over banespillet og etter 35 minutter kom scoringen ved Tobias Christensen. Daniel Aase l inn fra høyre og Tobias headet ballen kontrollert i hjørnet fra kort hold.

Etter mål kommer det ofte flere mål, og Pors utliknet direkte etter klabb og babb i feltet, hvor ballen til slutt gikk igjennom feltet og på bakre stolpe hvor ballen enkelt kan settes  i tomt bur.

Start best

I andre omgang var Start det førende laget og spilte Pors svært lave, men de var farlige på kontringer.

- Vi måtte være tålmodige og male dem i stykker. Heldigvis fikk vi uttelingen til slutt sier Øren.

Og han tenker selvsagt på det som skjedde fem minutter før slutt. Mustafa Omarkheil mottok ballen 25 meter fra mål og dro til med venstrefoten på halvvolley og ballen suste inn bak Pors-keeperen.

- En strålende enkeltmannsprestasjon, skryter trener Øren

Dermed kunne Start 2 kontrollere kampen ut og ta tre nye poeng.

Sterk periode

Start 2 er nå ubeseiret på de siste fem kampene og har tatt 11 av de siste 15 poengene. I neste match venter FK Tønsberg borte.

Også G18 vant

Start G18 var også i sving lkørdag og tok en sterk borteseier mot Bodø Glimt på Aspmyra. Laget vant 2-0.