Solid Start 2-seier mot Pors

Start 2 nærmer seg fornyet kontrakt i 3.divisjon etter en solid seier mot Pors i dag. Arkivfoto.

Annonse:

- Vi går ut i hundre. De første 15 minuttene er vi veldig gode og tar kommandoen i matchen. Etter 10 minutter tar vi ledelsen ved Andri etter at Mathias Madsen og Ibrahim har vært involvert i forkant.

Slik beskriver Start 2-trener Alexander Øren åpningen på kampen mot Pors i Porsgrunn i ettermiddag.

Et sterkt Start 2 jaktet sin femte strake seier, og fikk altså en drømmestart på kampen.

- Pors kommer tydeligvis ut med masse respekt for oss og er ligger svært lavt, noe som gjør at vi har masse ball og kontrollerer matchen. Så går vi etterhvert i fella hvor vi slipper tempoet i spillet vårt noe ned og Pors kommer mer med. Men vi går likevel til pause med 1-0, sier Øren.

- Målet i 2.omgang var å gå ut i hundre igjen og utnytte de rommene som Pors ga oss, spesielt ute på sidene. Dette løser vipå en god måte. Allerede fem minutter ut i omgangen dobler vi ledelsen ved Johannes Eftevaag etter en dødball, sier Øren.

Pors sender etterhvert flere spillere fremover i et forsøk å skape liv i kampen igjen, og de får en del dødballer som Start 2 må forsvare seg på, noe de klarer bra.

Rett før slutt scorer Start 2 to raske mål etter kontringer, den første ved Kasper Skaanes, som setter ballen kontant i mål fra høyresiden. Så får Adnan Hadzic straffe, og midtbanespilleren setter den selv i mål. 

Dermed ble det en veldig komfortabel seier til slutt, og laget har også fått en liten luke ned til nedrykksplassene.

Neste kamp er hjemme mot FK Tønsberg neste lørdag.

Annonse fra Obos-ligaen: