- Skal tørre å spille fremover

Etter en intensiv periode har spillerne nå fått en hel treningsuke før søndagens oppgjør mot Stabæk.

Etter er tungt 0 - 5 tap mot Odd har spillerne gjort solide grep i forsvar, og det er ikke sluppet inn mer enn fire mål på fem kamper. 

- Vi håper å fortsette noe av det samme defensivt, det har vært solid og god innsats. Et par knepp opp i det offensive, så er vi forhåpentligvis fornøyd etter kampen, sier Joey Hardarson.

- Jeg føler at vi bak der, og hele laget generelt, begynner og bli bedre og bedre. Mot Stabæk må vi tørre å være oss selv og score noen mål. Vi har vært ganske defensive de siste kampene, men vi må ha noen baller i nettet til motstanderen, og det skal vi få til, sier Vegard Bergan.

Hva skal til for å lykkes bedre offensivt? 

- Vi må få fart på ballen, samtidige bevegelser, tørre å spille - og det syntes jeg vi har gjort i det siste. Vi er på gang hele tiden og har mulighetene fremover i banen, sier Joey Hardarson. 

Det har vært en full- og tettpakket timeplan for samtlige lag i eliteserien, og dette kan ta på for både spillere og trenere.

Hvordan håndterer vi situasjonen? 

- Vi har klart å håndtere dette ganske greit, disponert troppen greit. Det er en tøff periode med fem kamper på kort tid. Restitusjon, mat og drikke er ekstremt viktig. Vi får dessverre ikke trent så mye etter Stabæk kampen, men vi må være fornuftige med tanke på restitusjon, sier Hardarson. 

Se hele intervjuene med Bergan og Hardarson her:


Annonse fra Eliteserien: