Seier på Kristiansand Stadion

Start 2 sikret tre viktige poeng borte mot Donn på Kristiansand Stadion.

Annonse:

Mandag kveld var det duket for et lokalderby på Kristiansand Stadion, da Start 2 gjestet Donn i Norsk Tipping-Ligaen. Og det skulle ikke ta lang tid før Start 2 festet grepet i "slaget om Lund". Etter kun 10 minutter skjøt Adnan Hadzic Start i ledelsen. 

Rett før pause mottar Mathias Bringaker ballen på venstre side av banen, drar av to Donnspillere og dobler Starts ledelse. Dermed gikk Start 2 til pause med en 2-0 ledelse. 

- Vi er litt skuffet over at førsteomgangen er litt rotete. Men det er gress, det er derby og det er tett. I tillegg synes jeg at de (Donn) har bra avstander i laget, så det blir litt vanskelig for oss å spille fotball. Så da blir det litt krig om andreballer og litt lange baller. Sånn sett kommer vi godt ut av det med 2-0 til pause. Vi gir beskjed i pausen om at vi må steppe opp det offensive spiller i andre omgang, sier Mattias Andersson etter kampen. 

I andre omgang setter Sander Emanuelsen inn Starts tredje for kvelden, og setter punktum for det viktige lokalderbyet på Kristiansand Stadion. 

Dermed vinner Start 2 mot Donn, og har nå sikret seg en luke på fem poeng ned til Bryne 2, som er på nedrykksplass i Norsk Tipping-Ligaen. 

- Det er vel rettferdig at vi vinner. Nå ser situasjonen mye bedre ut, vi har tatt seks poeng på kort tid og har en ny kamp på lørdag. Akkurat nå føles det bedre, men vi må gjøre jobben hele veien inn. Det er tett i det sjiktet vi befinner oss i, sier Mattias Andersson etter kampslutt. 

Kampen mot Madla spilles på lørdag kl. 15:00 på Sparebanken Sør Arena. 

Kampfakta:

Donn - Start 2: 0-3 (0-2)

Norsk Tipping-Ligaen

Kristiansand Stadion, 7. oktober 2019

Mål Start 2: Adnan Hadzic, Mathias Bringaker og Sander Emanuelsen. 

Start 2s lag: Pedersen, Ujkani, Sjøkvist, Berger, Eftevaag (Myhre fra 88), Aremu, Dacic, Hadzic, Bringaker (Emanuelsen fra 56), Lien (J. Ugland fra 86), Markovic. 

Innbyttere: Heggland, Berglund, J. Ugland, Sander Emanuelsen, Dirdal, Haraldsen, Myhre

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: