-    Positivt møte 

Kommunalutvalgte i Kristiansand ble i dag orientert om saken rundt Sparebanken Sør Arena.

Annonse:

Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start en drøm, synes det var mye positivt å ta med seg fra møtet.

- Vi synes det var et positivt møte. Vi opplevde at kommunalutvalget ønsket å undersøke mulighetene for et nytt konsept for leieavtalen på Sparebanken Sør Arena, slik vi i Start har ytret ønske om. Det synes vi er flott, sier Langeland.

Start ønsker at klubben skal bli behandlet på lik linje som andre toppidrettsklubber i kommunen som leier kommunale anlegg, i tråd med "Strategi for toppidrett i Kristiansand" som ble vedatt i bystyret i september 2017.

Start ønsker at kommunen åpner opp for andre idrettsklubber, skoler og andre som ønsker å bruke det kommunale anlegget, og at Start blir en av flere leietakere i anlegget på samme måte som for eksempel Vipers er i Aquarama. Sparebanken Sør Arena og Aquarama er begge heleide kommunale anlegg.

Mer bakgrunn for hva Start ønsker og hvorfor vi mener dagens avtale er urimelig finner du her.

 

Nysgjerrige

Sammen med Monica Bergin Grimstad, styreleder i IK Start, var han tilstede på møte som «tilskuer», og de fikk derfor ingen mulighet til å legge frem klubbens sak i møtet.

- Politikerne var nysgjerrige på en del ting, og vi ser frem til å svare på de spørsmålene de har. Dessverre er det mye feilinformasjon og mange myter rundt Start og Sparebanken Sør Arena, så vi setter pris på at politikerne ønsker å se mer grundig på dette, sier Langeland.

- Nå vil vi fokusere på å holde en videre god dialog med kommunene, og så håper vi alle politikere som har ubesvarte spørsmål tar kontakt med oss så skal vi svare på alt de lurer på, sier han.

 

Annonse fra Obos-ligaen: