Pedersen blir ikke med videre

Alexander Pedersens kontrakt går ut ved nyttår, og Start har valgt å ikke tilby keeperen ny kontrakt. Også tredjekeeper Sebastian Hornnes Hegglands kontrakt går ut.

Pedersen kom til klubben fra Hønefoss før årets sesong og han voktet buret i to kamper i OBOS-ligaen i år. Pedersen har ellers vært en god backup for Jonas Deumeland.

- Vi takker Alex for innsatsen i Start. Han har vært en positiv bidragsyter i gruppa, med godt humør og en profesjonell innstilling. Han har også vist seg som en god keeper. Vi ønsker han lykke til videre i karrieren, sier Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder i Start.

Alexander tar med seg gode minner fra et innholdsrikt år i Start.

- Jeg vil takke klubben for et fantastisk år. Det har vært lærerikt, innholdsrikt og mange gode minner har blitt skapt. En ekstra stor takk til «Baloo» (materialforvalter Rune Hægeland) for den jobben han gjør. Og så må jeg takke keepergruppa for et godt samarbeid og mange gode økter. Jeg har troen på at Start har begynt ferden på noe stort og jeg håper virkelig de får bitt fra seg i Eliteserien 2020, sier Pedersen.

Sebastian Hornnes Heggland, som har vært tredjekeeper denne sesongen, har heller ikke fått tilbud om ny kontrakt. 

I går ble det klart at Amund Wichne blir Start-spiller fra 1. januar.

Start takker Alexander og Sebastian for deres bidrag i 2019 og ønsker dem lykke til videre i karrieren!

 

 

Annonse fra Eliteserien: