Øker engasjementet i Start

Pizzabakeren har vært en trofast samarbeidspartner i flere år. Nå forlenger de avtalen, OG øker engasjementet i klubben.

- Det er fantastisk å ha samarbeidspartnere som støtter klubben i både medgang og motgang, og kanskje spesielt nå som vi er i en veldig utfordrende situasjon. Med partnere som Pizzabakeren i ryggen har vi stor tro på at vi kommer oss igjennom dette på en god måte, sier Arne Simonsen, kommersiell leder i Start.

En ny og større samarbeidsavtale med Pizzabakeren er signert og den strekker seg over tre år.

- Dette er helt strålende nyheter. Det er utrolig viktig for klubben at partnere, som Pizzabakeren, blir med oss videre. Pizzabakeren er en flott ambassødør for oss, de leverer alltid kvalitet og stiller alltid opp, sier Simonsen.

Nå er også Pizzabakeren Vågsbygd med på laget, sammen med "bakerne" på Fagerholt og i Torridalsveien.

- Vi har støttet Start i tykt og tynt siden 2007 og kan ikke vente til eliteseriefotballen igjen ruller på Sparebanken Sør Arena. Ekstra gøy er det at Pizzabakeren Vågsbygd er med igjen, sier Alexander Tolfsen, daglig leder i Pizzabakeren fra Pizzabakeren Torridalsveien og Pizzabakeren Fagerholt

- Mens vi venter på fotballkamper igjen så oppfordrer vi alle til å kose seg med deilig pizza fra oss hjemme, sier Tolfsen og smiler.  

Annonse fra Eliteserien: