Nytt teleselskap blir med på laget

Start ønsker å etablere seg i toppen av norsk fotball, mens Nortel ønsker å utfordre de etablerte gigantene i telemarkedet. Nå har vi inngått en samarbeidsavtale for de neste to årene.

Annonse:

- En god samarbeidspartner på teletjenester er sentral for de fleste bedrifter, og vi er strålende fornøyd med å ha fått en avtale med Nortel. Spesielt de grenseløse datapakkene vil komme godt med for oss, som jobber mye på farten og har livestreaminger fra treninger og kamper blant annet, sier Arne Simonsen, markedssjef i Start.

Nortel ble etablert av telegründer Christian Pritchard i 2019, og med seg på laget har han ledere og medarbeidere med lang erfaring fra bransjen. Selskapet har hovedkontor i Ålesund, og kontorer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Selskapet er norsk eid og aksjen er notert på vekstbørsen Euronext Growth.

- Vi er de første i Norge som tilbyr et abonnement med fast pris, grenseløs bruk og Telenor-dekning. Det gjør vi fordi vi vet at du har viktigere ting å tenke på enn tomme datapakker, forteller regionsjef Alexander Kristensen i Nortel.

- Vi heier grenseløst på Start og velger å være sponsor for å bidra lokalt med vårt engasjement.

Kristiansand-kontoret holder også til på Sparebanken Sør Arena, så mulighetene for et godt samarbeid kunne ikke vært bedre.

Avtalen har en verdi på et årlig sekssifret beløp og Nortel blir dermed sølvpartner de neste to årene.

- Vi signerer nye avtaler jevnt og trutt nå, og vi jobber hardt både for å få med oss eksisterende partnere på nye avtaler og for å få inn ny samarbeidspartnere i nettverket. Vi opplever at mange bedrifter signaliserer at de har stor tro på den retningen klubben nå har valgt, med en sterk lokal forankring i spillergruppen, og stort fokus på å utvikle toppspillere fra Sørlandet. Samtidig har vi respekt for at det er bedrifter og bransjer som opplever tøffe tider nå, så vi jobber sammen med dem for å finne gode løsninger, sier Simonsen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: