Nykomlingene trives

Elliot Käck og Gudmundor Andri Tryggvason trives allerede i Start og Kristiansand.

Annonse:

De to nykommerne fra Sverige og Island trives allerede blant lagkameratene i Start, og forteller om en hyggelig mottakelse i klubben.

De har nettopp fullført tirsdagens første treningsøkt i Sørlandshallen i stort tempo og til høylytte kommander fra trener Mark Dempsey og hans assistent Mick Priest.

- Ja, tempoet er nesten for høyt. Her er det mange spillere som vil vise seg fram for en ny trener. Det er forståelig og vi er alle lystne på å komme i gang med en ny sesong, så det roer seg vel litt ned etter hvert. Men jeg liker dette jeg, og det er mange gode spillere i troppen, så det er gode prestasjoner på treningene, sier Käck, som kom fra Djurgården i Stockholm.

- Hva med treningsfasilitetene?

- Dekket i hallen er hardt å spille på, men det er flott å være innendørs vinterstid, og slippe snø og kulde. Så dette er bra, forsikrer Elliot, som var lagkamerat med vår tidligere sisteskanse Kenneth Høie i noen år i Djurgården.

- Kenneth er blitt bilselger. Han selger Volkswagen, et bilmerke som er sponsor for Djurgården, forteller en blid Elliot Käck.

Kall meg Andri

- Det er lettere å si bare Andri til meg, det er dert vennene kaller meg, sier Gudmundor Andri Trygvasson.

Den atten år unge islendingen forteller om en julehøytid hjemme på Island som ble brukt til både samvær med familien, til å lade batteriene og til å trene godt foran en ny og spennende sesong med Start.

- Kristiansand er en koselig by, lagkameratene liker jeg godt. De har tatt vel imot meg og alt ligger vel til rette her. Jeg gleder meg virkelig til sesongen, og er full av forventing. Det er full fres på treningene allerede, det er fint, sier Andri som foreløpig stort sett snakker engelsk.

Annonse fra Obos-ligaen: