Sesongkort til 299,-

Vi har som mål å fylle arenaen! Derfor senkes også prisene på sesongkort for 2019. Salget starter mandag. FOTO: Ole Kristian Aho

Mandag 19. november kl. 12.00 starter salget av sesongkort for 2019. Uavhengig av hvordan det går i siste serierunde, så kommer et sesongkort på Sparebanken Sør Arena til å koste vesentlig mindre enn i år. 

Vi er ganske trygge på at du ikke vil finne rimeligere sesongkort i norsk toppfotball, men det lønner seg å kjøpe raskt.

Årsaken er ganske enkel: Vi ønsker flest mulig mennesker på kamp!

- Det viktigste for oss er å få folk på kamp. Vi har sett at de ulike stuntene vi har kjørt ved reduserte priser har gitt god respons. Derfor tilbyr vi nå også sesongkort til sterkt rabatterte priser. Vi kommer også til å gi bort mange billetter til barn og unge neste år, gjennom vårt samarbeid med lokale klubber. Målet er å fylle opp arenaen og skape fotballfest hver gang det er hjemmekamp, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm.


Vær tidlig ute

Skal du sikre deg sesongkort til laveste pris må du være tidlig ute:

  • Mandag kl. 12 vil det nemlig legges ut 1000 sesongkort på kortsiden (fritt setevalg) til til kun 299 kroner. Førstemann til mølla!
  • Prisen for sesongkort på langsiden, fast setevalg, settes ned med 25 prosent frem til jul. Det betyr 2249 kroner for voksen, og 1125 kroner for barn (gjelder til og med 23. desember)


Andre etasje åpen

Neste sesong vil også andre etasje være åpen, og det er mulig å kjøpe sesongkort også der.

Når det gjelder priskategoriene så vil det fra 2019 være kun tre kategorier:

0-5 år: Gratis

6-16 år: Barn

17 år - : Voksen

Fornye ditt sesongkort

Alle dagens sesongkortholdere får anledning til å beholde sin plass også neste sesong. Men da må du bestille innen 22. november kl. 23.59.

Dersom du har sesongkort med fritt setevalg på kortsiden (U1/T1) må du være blant de 1000 første som bestiller for å få spesialpris. Du har uansett rett til å kjøpe sesongkort på samme felt som i år innen fristen.


Bestilling

Den enkleste måten å bestille ditt sesongkort på er å gjøre det på ikstart.no.

Du kan også kjøpe ditt sesongkort på Sparebanken Sør Arena fra og med mandag kl.12.00. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg.Annonse fra Obos-ligaen: