NM G16: Start videre

Start spilte 1-1 mot Sandefjord, men vant på straffesparkkonkurranse. Dermed er laget klare for 4. runde i NM for G16 (MMS-foto).

Annonse:

Denne gjengen er dermed videre til neste runde etter en jevn og tett kamp på bortebane mot Sandefjord. 

- Alt i alt er ikke kampen en veldig god prestasjon av oss. Heldigvis har vi et par enkeltspillere som har dagen og drar lasset når kollektivet ikke fungerer som det pleier. Nå er vi fire kamper unna cupfinalen. Skal vi dit i år igjen må vi opp noen hakk fra denne kampen, men det vet vi at guttene har inne, sier trener Jørgen Ferstad.

Dødball-mål

Start kom under 1-0 da hjemmelaget ble tildelt straffespark midtveis i første omgang. Guttene hever seg utover omgangen og utlikner fortjent med Jakob Ugland, etter en pent slått dødball av Andreas Posti Lindland.

Iskalde skyttere

I andre omgang er det jevnspilt og lite sjanser begge veier. Heller ikke i ekstraomgangene skjedde det særlig foran målene, så da måtte det avgjøres på straffesparkkonkurranse.

- Alle våre fem skyttere er iskalde, og vi går videre etter at sistemann på Sandefjord blåser straffen over målet til Emiel Peersen, sier en fornøyd trener, Jørgen Ferstad.

Starts målscorere

Jakob Ugland (i kampen)

Mål straffesparkkonkurranse: Jørgen Myhre, Sabaun Mir, Jakob Ugland, Marius Framnes og Johannes Eftevaag.

Annonse fra Obos-ligaen: