- Nesten tom for ord

Kapteinen synes det er urovekkende å avslutte sesongen med to tap (Foto: NTB Scanpix).

- Akkurat nå er jeg veldig skuffet. Vi snakket i forkant om å gå ut på banen og vise hvorfor vi rykker opp. Kampen ble spilt helt uten press  – til tider spiller vi bra,  men vi er ikke gode nok. Spesielt ikke i å skape nok farligheter foran Åsanes mål, sier Simon Larsen.

Straffescoring

Selv gjorde han ingen feil da han ga Start ledelsen på straffespark. Men hverken denne scoringen eller Flokis fine heading var nok til å gi oss poeng i Bergen.

- De tre målene vi slipper inn... Jeg blir nesten tom for ord. Vi skrur helt av i enkelte avgjørende øyeblikk, sier en skuffet kaptein i bussen på vei til Flesland.

- Fokus skulle være å vise oss frem. Også med tanke på hvem som skal trene oss fremover. Det er nok ikke så mange av oss som har holdt et stabilt nivå i de siste kampene. Akkurat det er litt urovekkende, men vi skal klare å glemme dette. Så må vi nok innse at det er mange mekanismer som slår inn når opprykket er i boks. Uansett, jeg kan love alle at vi skal bruke tiden veldig godt inn mot Eliterserien 2018, sier Start-kaptein Simon Larsen.

Annonse fra Eliteserien: