Nå skal Folkeveggen bygges

1200 steiner skal bli til en 16 meter lang vegg utenfor arenaen. Se hvor veggen skal bygges, og sikre deg en av de siste steinene før det er for seint!

Annonse:

Før sommeren lanserte vi Folkeveggen, der privatpersoner og bedrifter kan kjøpe seg en stein for å vise at de støtter klubben i en utfordrende og spesiell tid. Til nå er 920 steiner solgt.

Se vår livesending fra Karstens Plass der vi forklarer hvor veggen skal stå. Du møter også Martin Ramsland og Eirik Schulze, som er to av spillerne som har sikret seg stein i Folkeveggen (artikkelen fortsetter under).

Nå er det klart hvor veggen skal bygges og i løpet av et par uker setter murerne fra Mur i Sør i gang. I tillegg til at de har sikret seg steiner i veggen, så setter de også opp veggen gratis. Det er vi veldig takknemlige for!

Steinene, hele 1200 totalt, sponses av Obs Bygg Sørlandsparken, så klubben har ingen utgifter ved dette. 

Det er altså fortsatt mulig å kjøpe en stein i veggen, og få sitt navn eller bedriftslogo synlig på et veggen som skal stå i mange år fremover.

Det blir et monument til minne om året da alt ble snudd på hodet på grunn av pandemien, og en takk til alle dere som bidro da klubben trengte det som mest.

Les mer om Folkeveggen og kjøp din stein her.

 

Annonse fra Eliteserien: