Nå kommer Macron

Start får ny utstyrsleverandør fra 2018-sesongen.

Annonse:

- Vi er en fremoverlent og annerledes leverandør som vil vokse sammen med IK Start. Vi er stolte av å få være med å skape drømmer på Sparebanken Sør Arena og gleder oss til den reisen som nå starter, sier Martin Fauskanger.

Fauskanger er daglig leder i Skandinaviske Sportsimport AS som er eksklusiv distributør av Macron i Norge.

På bildet over ser du fra venstre; Even Øgrey Brandsdal (Start), Sebastian Schulz Hansen (Skandisport Sør AS) Eivind Heddeland (Start) og Martin Fauskanger (Skandinaviske Sportsimport AS).

Stolt Start-direktør

Med Macron kommer en innovativ leverandør som har tiltrukket seg flere spennende klubber både i Norge og utlandet. Nå gleder Start-direktør Even Øgrey Brandsdal seg til å bli med på laget.

- Vi er meget stolte over å ha fått en av de beste utstyrsavtalene i Norge. Macron har vist en sterk glød for å starte en drøm sammen med oss inn i fremtiden. De er offensive, fleksible og legger stolthet i å bruke oss som en spydspiss for å fronte deres merkevare, sier Øgrey Brandsdal.

Start skal samarbeide med Macron i seks år. Minst.

Macron Store på arenaen

Som en del av avtalen skal det åpnes en konseptbutikk - Macron Store Kristiansand - på Sparebanken Sør Arena.  I tillegg til masse flott sportsutstyr vil det også være mulig å kjøpe kampbilletter, Start-drakter og annet supporterutstyr.

Macron Store skal ledes av KIF-spiller Sebastian Schulz Hansen i Skandisport Sør AS. Macron Store flytter inn i lokalene knyttet til billettlukene ved inngang 8 på arenaen. 

Lokale røtter

Skandisport Sør AS er for øvrig eid av Max Marketing Gruppen (MMG) fra Kristiansand. MMG er således også engasjert i Macron Norge. Det er med andre ord røtter fra Kristiansand i organisasjonen som nå skal samarbeide med Start de neste årene.

 

Macron Start

Annonse fra Obos-ligaen: