- Må nyte dette

Erlend Segber hadde ikke scoret på over tre år. Mot Sarpsborg scoret han to, og var nære ett til! Foto: Gunnar Langeland

Annonse:

- Det var deilig å få en seier, og så var det selvfølgelig gøy å score. Det er ikke så ofte det skjer, så det må jeg nyte mens jeg kan, sier Segberg og gliser.

Først styrte han inn 1-1 etter et innlegg fra Jesper Daland, så steg han til værs og headet inn det viktige 2-2-målet tidlig i andre omgang. Han var også veldig nære å sette inn 3-2, men skjøt centimetere utenfor fra få meter. For en spiller som før kampen stod med to seriemål for Start, det siste mot Ull/Kisa høsten 2017, var dette uvanlig kost.

Hva skjedde?

- Jeg fikk mulighet til å være med i boksen på dødball, så jeg håper jeg får muligheten til det fremover, sier han.

Han gir også en del av æren til toppspillerutvikler Andreas Jenssen, fordi de hadde ekstre trening på headinger etter fredagens trening.

- Vi hadde en der vi øvde på headinger, og da så det ikke ut som jeg kunne heade. Men han slo innlegg til meg i 20-30 minutter og jeg headet så godt jeg kunne. Så det så ut som det ga resultater!

Erlend Segberg legger ikke skjul på at han gjerne skulle spilt mer i Eliteserien i år, så han er veldig glad for muligheten han fikk mot Sarpsborg.

Se hele intervjuet med midtbanestrategen fra Lund her.


Annonse fra Eliteserien: