LIVE før treningskampen mot EIK

Rekdal, Tandberg, Birkeland, Opdal, Segberg og Salvesen om treningskampen mot Egersunds IK, kampen mot Brann og sjokkregnet i Kristiansand.

Start reiser til Egersund i tirsdag for å møte EIK til treningskamp, en snau uke før eliteseriekampen mot serieleder Brann i Bergen.

- Det viktigste er å få en gjennomføring og få spilt 90 minutter. Så skal vi gjøre en profesjonell jobb, og gjøre de tingene vi skal på en best mulig måte, sa Rekdal etter mandagens trening, som ble gjennomført i lett duskregn, noe det så ut som spillerne trivdes godt med.

Rekdal ser for seg å la flere spillere få spille hele kampen i Egersund i morgen.

- Ønsket er å spille lengst mulig med den elleveren som starter. Det er åpent i en del posisjoner ennå før Brann-kampen, og vi håper å få til en kamp på torsdag også der de som ikke spiller så mye i morgen får mer spilletid.

I videovinduet under ser du Rekdal snakke om Brann-kampen neste uke, den spennende høsten som venter, hans nye mann i trenerteamet og spilleroverganger.

Du møter også keepertrener Frode Birkeland, som snakker om Benjamin Boujars utlån til Hødd og en ny, ung keeper som er på prøvespill i Start nå.

Vi tok også en prat med Morten Tandberg om hans første uke i Start, livet som fotballtrener og familiemann, og hvorfor han liker å jobbe med unge spillere.

Sist, men ikke minst, møter du de gode kompisene, Lars-Jørgen Salvesen og Erlend Segberg. De to hårfagre guttene er nå endelig skadefrie samtidig, og de gleder seg til en spennende høst. Kanskje får vi snart se dem på banen samtidig?

- Jeg tror ikke det er mange som har satt bedre kjemi på banen enn oss i Sørlandsfotballen, sier Salvesen.

Annonse fra Eliteserien: