Kjører på med Start

Taxi Sør har forlenget samarbeidsavtalen med Start.

- Vi er mange i Taxi Sør som bryr oss om Start og som sterkt ønsker at Start som klubb og lag skal bestå. Derfor er det viktig  å bidra med vårt, sier Morten Drøsdal, kundesenteransvarlig i Taxi Sør.

Gule og svarte

I likhet med Start, så er taxi-selskapet gule og svarte. Dermed er det også naturlig at mange av drosjene profilerer Start på fronten.

- Som en lokal taxisentral liker vi også den lokale satsingen som Start gjør for tiden, både i spillerstall og synligheten på fotballskoler og tilstelninger for andre lokale lag, sier Drøsdal.

Kjøpte Børufsen

Taxi Sør har også valgt å «kjøpe» en spiller. De har valgt seg publikumsfavoritten, Espen Børufsen.

- For oss falt valget naturlig på Espen. Han er lokal, lojal og holder et høyt nivå. Dette er verdier vi ønsker å identifisere oss med. Og selv om de i sin tid prøvde å lokke ham til Bergen forble han lokal.

Taxi Sør lover også at de står parat når Starts samarbeidspartnere vil på tur - enten i personbil eller i maxitaxi med plass til opptil 16 passasjerer.

- Start har et stort nettverk av bedrifter som samarbeider på ulike plan, og vi ønsker selvsagt å tilby våre tjenester til disse. Både når firmaer står for turen, eller om det er de ansatte som reiser i privat regi, avslutter Morten Drøsdal.

Annonse fra Eliteserien: