Kjøp mat - Støtt Start

Nå kan du støtte Start ved å kjøpe deilig mat hos flere av byens restauranter!

Nå kan du kjøpe gavekort på mat hos Food Asylum, Panda Panda eller Kombinat, og samtidig gi et bidrag til Start i en krevende tid.

Kjøp gavekort her.

Gastrogruppen lanserer nå gavekort på sine restauranter der de gir 20 prosent av sine inntekter til klubben.

- Som partner i Start er det viktig for oss å kunne bidra til klubben i våre hjerter. Nå som vi er hardt rammet av Corona gikk vi noen runder med oss selv for å finne ut hvordan vi kunne hjelpe Start, samtidig som vi kunne hjelpe oss selv, sier Narve Ellefsen fra Gastrogruppen.

I likhet med Start har restaurant-bransjen opplevd brå inntektsstopp som følge av korona-viruset.

Ved hjelp av noen lokale gründere fra Kristiansand har de utviklet en gavekortløsning som gir kickback til Start ved salg av hvert eneste gavekort.

- På den måten hjelper vi oss selv samtidig som vi hjelper klubben i våre hjerter i en tid det ellers ville vært umulig for oss. Vi håper så mange som mulig kjøper gavekort og på den måten støtter både Start og oss i Gastrogruppen nå når vi trenger det som mest, sier Ellefsen.

Fantastisk initiativ

Start er ydmyke og dypt takknemlige for gesten fra Gastrogruppen og vi oppfordrer alle til å benytte seg av tilbudet. Det kan være en perfekt gave til neon som har bursdag, jubileum eller bare fortjener en ekstra oppmuntring i disse tider.

- Det er et fantastisk initiativ av Narve og resten av Gastrogruppen. De viser seg som den gode samarbeidspartner de er, og det setter vi stor pris på, sier Christopher MacConnacher, administrativ leder i Start.

- Vi håper folk som har anledning støtter opp om tilbudene vi har i byen, slik at vi overlever denne krevende tiden. Vi er helt avhengige av ekstra støtte i Start, og det er de i restaurantnæringen også nå. Kristiansand blir et fattigere sted om idrett-, kultur-, og uteliv skulle forsvinne. Vi må stå sammen gjennom dette, sier han.

 

Slik kjøper du gavekort

Du kan enkelt kjøpe gavekort og samtidig støtte klubben. Restaurantene gir 20 prosent av gavekortets verdi til oss Start. Du og de du kjøper til kan selvfølgelig handle for hele beløpet hos restaurantene. Det er perfekt som gave til ansatte og familie.

Her kjøper du gavekort.

Annonse fra Eliteserien: