Kjære Martin!

Andre Vaaler setter ord på følelsene han hadde natta etter opprykket ble sikret.

Annonse:

Nå runger Starthymnen hos Trond Moi på Bølgen & Moi i Oslo, og i kveld brukte du seks minutter på å ta hele Sørlandet til himmels. Seks minutter!

For en klubb, og for et lag med Segberg som kaptein og unge fremadstormende spillere på vei opp og fram. Akkurat nå kan jeg ikke skjønne at jeg noensinne vil oppleve noe større med denne klubben som hver eneste dag ligger tett inntil hjerterota til mange av oss.

Store og små sørlendinger vil for alltid huske hvor de var da Start, klubben og laget i vårt hjerte, reiste seg fra det ytterste mørket.

Dette var også kvelden da deler av visjonen til #Startendrøm nærmest ble oppfylt. Barn og voksne ble så til de grader inspirert, og på langt nær alle fotballdrømmer ble virkelige. Tusen takk til dere som gjør dette mulig!

Slaget på Åråsen ble et av livets vakreste vendepunkt. Nå er vi tilbake der vi hører hjemme, og du Martin tok oss dit sammen med resten av laget på en utsøkt, fortreffelig og rørende måte. Supportergjengen bak målet der scoringene trillet inn, leverte så til de grader, og stiller den samme gjengen på kortsida på SSA til hver enkelt hjemmekamp i Eliteserien blir det garantert medalje. Oppfordrer allerede ledelsen til å ta godt tak i den gjengen. De ønsker garantert å oppleve dette igjen og med det samme trøkket vil vi vinne tribunekampen og gi både inspirasjon og stolthet til de som kommer. Plutselig fikk vi en arena for ungdommene.

En av de unge supporterne bak målet skal snart hentes på SSA. Jeg gleder meg sykt til å høre historiene hans på veien hjem. Han kommer med bussen fra Åråsen, og vil for alltid leve med øyeblikket da Martin fra Marnardal kom løpende mot ham og 1000 bortefans for å feire ekte hat-trick og et befriende opprykk.

Livet er for kort til å spille i OBOS-Ligaen. Ingen unner Lillestrøm den kjipe følelsen de legger seg med i kveld, men nå var det virkelig vår tur til å kjenne på scoringsgleden og seiersfølelsen, og denne muligheten er jeg sikker på at eiere og klubb vil forvalte!

Nyt alt sammen, og la oss alle ta godt vare på hverandre. Etter denne opplevelsen vil klemmene sitte løst når Startsupportere møtes.

Og når noe i fremtiden ser umulig ut, har vi fått et nytt våpen.

 

Vi tar "en Ramsland"!

 

Heia Start!

VI ER TILBAKE!

 

Annonse fra Obos-ligaen: