- Vår hjemmebane skal være vår borg

Starts bestemann i sist hjemmekamp, Kevin Kabran, gleder seg allerede til neste helgs kamp mot Lillestrøm. Foto: NTB scanpix

- Det er en utrolig viktig kamp for oss, jeg håper så mange som mulig kommer og heier på oss. De kan være vår tolvte mann, sier Kabran om kampen som allerede torsdag formiddag nærmet seg utsolgt.

Det gjør at Kabran og de andre spillerne gleder seg ekstra mye til kampen med Lillestrøm.

- Vår hjemmebane skal være vår borg, jo mer folk som kommer jo mer energi får vi spillere, sier han.

Kjøp billett til kampen mot Lillestrøm her.

Etter onsdagens trening fikk han overrakt premien for sin innsats i sist hjemmekamp, mot Odd. Det var nemlig svensken publikum stemte frem som Starts bestemann, gjennom vår avstemning på vår Facebook-side.

Premien er et par JBL hodetelefoner, levert at Strømmes. De er allerede blitt svært populære blant spillerne, og nå får endelig lagets toppscorer også sitt eksemplar.

Dermed kan han lade opp til kampen mot Lillestrøm søndag 16. september med god lyd på ørene.

Og etter en skuffende avslutning på kampen mot Kristiansund på søndag, der seieren glapp i sluttminuttene, kan Kabran nesten ikke vente med å spille kamp igjen.

- Etter søndagen skulle jeg gjerne ha spilt kamp allerede mandag, men nå skal vi bruke tiden til å jobbe med det vi må bli bedre på, og også det vi var gode på mot Kristiansund, sier Kabran.

Se hele intervjuet her:


Annonse fra Eliteserien: