Kan få debuten mot Sandefjord

Joey Hardarson gir oss siste nytt dagen før toppkampen mot Sandefjord.

- Vi har selvtillit og vi har troa på oss selv, det er viktig inn mot denne kampen, sier Joey Hardarson etter dagens trening.

Fredag kl. 19 er det klart for toppkamp i Sandefjord. Vi reiser østover vel vitende om at seier vil bety at vi vipper Sandefjord den fra 2.plassen på tabellen.

Med fem strake seiere har vi knappet ned Sandefjord forsprang til to poeng, og med 14 kamper igjen betyr det at det ikke er noe "vinn eller forsvinn" i Sandefjord i morgen.

- Nei, men vi skal ikke dit å forsvare noe. Vi er i angrepsmodus og jakter fortsatt de direkte opprykksplassene, sier Joey.

Se hele intervjuet med Joey her. Artikkelen fortsetter under videovinduet.


 

Markovic spilleklar

Eman Markovic ble presentert som Start-spiller onsdag, og han var med på sin første trening med sine nye lagkamerater torsdag. Nå er alle formaliteter på plass, og han er spilleklar til kampen mot Sandefjord.

Hardarson, som måtte seg Mathias Bringaker stå over torsdagens trening på grunn av problemer med hofta, går langt i å bekrefte at Markovic blir med i troppen. 

- Jeg regner med han blir med. Vi må bare kaste han inn i det, og få han integrert i gruppa så fort som mulig. Så jeg ser for meg at han blir med i troppen, sier Joey.

Med Kevin Kabran også tilbake i klubben, samt Martin Ramslands ankomst, så har treneren fått flere strenger å spille på i de offensive posisjonene.

- Vi begynner å få en stall som er godt rustet til høstssesongen. Det er mange kamper igjen, og det kan komme både skader og suspensjoner, så vi må være klare for å takle det som kommer, sier Joey.

Hva får vi i Eman Markovic?

- Han kan spille på begge kantene og i 10er-rollen, så det er vel først og fremst de posisjonene han vil konkurrere om å spille i. Han er rask og teknisk god, en ung og spennende spiller.

Hør Joey fortelle om sin oppvekst, spillerkarrieren og sin trenerfilosofi i podcasten Makrellfotball.


Annonse fra Eliteserien: