Spillere og trenere fra Start sammen med ansatte og noen av barna fra barneposten.

Inspirerende besøk på barneavdelingen

Onsdag ettermiddag var alle spillerne og trenerne på besøk på barneposten på sykehuset.

Annonse:

Tidligere i høst konkurrerte spillerne i Amazing Start Race, der vinnerlaget fikk 10.000 kroner som skulle doneres til barneavdeling ved Sørlandets sykehus.

Onsdag tok hele laget og trenerapparatet turen opp til sykehuset, med sjekken og gaver til barna på avdelingen.

- Vi er takknemlige for at vi fikk lov til komme på besøk. Vi ønsket å inspirere og skape glede hos barna, sier Christopher MacConnacher, administrativ leder i Start.

- Men det var også inspirerende for spillerne å se smilene og motet til barna på avdelingen. 

Spillerne spilte kort og lekte med de barna som var friske nok til å komme ut fra rommene, mens noen av spillerne besøkte barn som var for dårlige til å forlate sykesenga.

Det gjorde stort inntrykk.

Rause bedrifter og samarbeidspartnere gjorde at spillerne hadde med masse gaver, noe som var til stor glede for både barn og ansatte på avdelingen.

- De ansatte på sykehuset er ekte hverdagshelter, og det var fint å kunne vise at vi setter pris på dem, sier MacConnacher.

- Vi kommer gjerne tilbake, og barna er selvsagt hjertelig velkommen på Sparebanken Sør Arena når de måtte ønske, sier MacConnacher.

En stor takk til Lekia Vågsbygd senter, Cemo, Sørlandschips, Strømmes reklame, Mega Lund og Online reklame for flotte gaver! De ble, og vil bli, satt stor pris på!

Annonse fra Obos-ligaen: