Mensah med sitt første mål i Start-trøya

Start 2 startet bra mot Halsen, men etterhvert ble det tungt for ungguttene.

Annonse:

Etter en tøff bortekamp mot Sola på tirsdag, som endte med tap for Start 2, var det lørdag ettermiddag duket til dyst på Sparebanken Sør Arena da Start 2 tok imot gjestene fra Larvik, Halsen. Ibrahim Mensah sendte tidlig Start 2 i ledelsen, men det ble blytungt utover kampen.

- Vi snakket mye før kampen om hvor viktig det var å komme godt i gang. Det klarte vi og allerede etter fem minutter nikket Ibrahim Mensah oss i ledelsen på et hjørnespark. Etter det synes jeg vi er gode, og de første 20 minuttene spiller vi bra og har veldig god flyt i spillet. Etter det slipper vi inn to raske mål på ti minutter og vi ligger under 1-2 til pause, sier Start 2-trener, Alexander Øren.

I andre omgang fortsetter Start-guttene å kjempe, og de kommer til masse innlegg. Dessverre scorer Halsen et mål litt ut av ingenting og leder 1-3 etter timen spilt. Likevel fortsetter Start-spillerne å trykke på og sender flere mann i angrep i håp om å redusere. Det åpner opp masse rom for Halsen som utnytter det ved å score to kjappe før det er spilt 80 minutter. Stort mer skjer ikke i de siste minuttene og dermed ender det med et surt 1-5-nederlag for Start 2.

- Jeg er egentlig fornøyd med mye av det vi viser i denne kampen. Resultatet gjenspeiler ikke våre prestasjoner etter min mening. Dette er unge gutter som fortsatt har mye å lære og som forbedrer seg hver eneste dag. I denne kampen var rett og slett Halsen bedre oss i begge boksene og dermed ender det med et tap, konstaterer Øren.

Neste kamp for Start 2 er borte mot Madla, lørdag 08/8.

Start 2 - Halsen 1-5

  • Starts lag: Sebastian Heggland Jørgen Myhre (Enlil Sawa fra 45), Altin Ujkani, Sturla Enersen, Arian Gundersen Kasper Skaanes, Mathias Myhre Madsen, Sander Emanuelsen (Mustafa Omar fra 66), Johannes Eftevaag, Sander Sjøkvist Ibrahim Mensah (Sabaun Mir fra 77)

  • Mål Start: Ibrahim Arafat Mensah (5)

Vi streamet kampen på Facebook. Her kan du se den igjen.

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 01.09.2018, oppdatert: 01.10.2018
Skrevet av: Shayan Jalilian