Høydepunkter og reaksjoner fra kampen mot Sørlandslaget

Joey Hardarson så en del bra i årets første treningskamp, men skulle gjerne sett at laget ikke slapp inn tre så lette mål.

Det ble en målrik og underholdende kamp mellom Start og Sørlandslaget. 

5-3 ble sluttresultatet i en kamp der Start byttet ti spillere i pausen, og gjorde det siste byttet etter 60 minutter spilt.

Se høydepunktene her (bilder fra fvn.no). Artikkelen fortsetter under videovinduet.


- Det var litt som forventet. Ok at vi scorer fem mål og skaper en del sjanser i tillegg, så er det litt dårlig at vi slipper inn tre ganske billige mål. Det svinger litt, men alt i alt er vi tålig fornøyde, sier Joey, som gledet seg over at over 700 tilskuere kom på kampen.

- Det er veldig gøy å ha en slik kamp, og supert at så mange kom.

Joey trekker frem Gudmundur Andri Tryggvason som en som benyttet anledningen til å vise seg frem i dag. Islendingen scoret to mål og var farlig frempå flere andre ganger.

- Andri har vært pigg på trening og var det i kampen også, han har hatt en god start på året. Lagmessig var det litt opp og ned, men det er perioder vi er veldig gode.

Andri sikter på førstelaget

Tomålsscorer Andri var fornøyd med egen innsats og han legger ikke skjul på at treningskampene er viktig han med tanke på å spille seg inn på laget.

- Jeg prøver alltid å skape sjanser, enten for andre enn for meg selv. Det er det som er min jobb, så jeg er fornøyd med å score to mål. Det er veldig viktig for meg å vise meg frem for å få sjansen på lafget. Jeg gjorde det ok i dag, så blir det en tøffere test neste kamp (mot Mjøndalen).

Debutant Amund Wichne stod første omgang og hadde ikke allverdens å gjøre, men måtte se et mål gå inn bak seg da Joacim Holtan plutselig fikk komme helt alene.

- Det var kjempegøy, godt å komme igang med guttene og det topper de to første ukene her som har vært veldig givende, sier Amund, som synes det var stas å spille mot Sørlandslaget.

- De var utrolig gira på å vise seg frem, og vi må vise at vi er noen hakk over dem, og det synes jeg vi klarte ganske bra, sier han.

Se hele intervjuene med Wichne, Tryggvason og Hardarson her.


 

Annonse fra Eliteserien: