Herlig stemning på julefrokost

Nærmere 130 personer var samlet på Caledonien Hotell til årets store julefrokost med våre samarbeidspartnere.

- Det ble en veldig fin start på dagen og en fin oppladning til den store dagen på søndag. Det er godt å se at så mange av våre partnere stiller opp og er engasjerte. Uansett utfall de neste kampene så er de utrolig viktige støttespillere for oss, sier kommersiell leder Arne Simonsen.

På programmet stod en herlig frokost fra Caledonien, og innlegg fra den nye direktøren på hoteller, Hege Julianne Nevestad, og Pål Breen og Erik Solér fra Norsk Toppfotball.

- Jeg er helt sikker på at Start kommer tilbake i toppen av norsk fotball hvis de fortsetter på det sporet de er inne på nå. Men det er opp til alle i dette rommet å få det til, sa Solér, som selv var leder i klubben sist det ble tatt medalje i 2005.

Solér signerte også Joey Hardarson i 2004, og islendingen som nå er trener ga de fremmøtte en siste oppdatering på ståa i laget før søndagens viktige kamp, og hva han tenker inn mot neste sesong.

Se livesendingen fra frokosten med Joey, Erik Soler og Henrik Robstad her.

På julelotteriet var det mange som kunne juble. Blant annet stakk tidligere Start-spiller Kristofer Hæstad av med en kasse Sørlandschips. Dermed er nok et comeback enda mindre sannsynlig...

En annen tidligere Start-spiller, Thomas Zernichow, nå Jerv-spiller og ansatt i Njord Kapitalforvaltning, stakk av med hovedpremien. At premien var en Start-drakt og et Start-skjerf fikk flere til å trekke på smilebåndet.

Vi takker alle som kom, og håper alle kommer igjen på søndag!

Se bilder fra samlingen her:

Annonse fra Eliteserien: