Her er vår nye keeper

Alexander Pedersen (23) er klar for Start.

I dag startet spillerne sesongoppkjøringen på Sparebanken Sør Arena. Med på sin aller første trening med Start var Alexander Pedersen. 23-åringen har de siste årene voktet målet i Hønefoss, men nå har han enige med Start om en kontrakt ut 2019-sesongen.

- Jeg har trent ham tidligere, fra da jeg jobbet som keepertrener i Hønefoss. Jeg har fulgt ham siden, og da situasjonen ble som den ble her, så synes vi Alexander passer veldig bra inn her. Vi har Jonas Deumeland her, så kommer Alexander inn som en konkurrent, og så har vi Sebastian Heggland også som tredjekeeper, sier Frode Birkeland, keepertrener i Start.

Pedersen har spilt i Hønefoss BK i ungdommen og spilte der frem til 2014, der han fikk med seg en god del kamper i 1. divisjon før turen gikk videre til Kongsvinger på utlåni 2015-sesongen. De siste tre sesongene har han spilt for Hønefoss i Post-Nord-ligaen, før han nå får tre på seg den vakre Start-drakten.

- Det er stort (å være klar for Start). Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, å bli kjent med gutta og til å trene hardt fremover, sier Pedersen, som beskriver seg selv som en keeper som liker å ha ballen i beina og som er reaksjonssterk og god på streken.

Se velkomst-intervjuet med Alexander Pedersen og keepertrener Frode Birkeland her.

Annonse fra Eliteserien: