- Har mye felles

KEAS og Start skal samarbeide i årene fremover. Det er ikke bare fargen som er lik.

- Vi ønsker å inspirere og å skape noe sammen. Holdningsskapende arbeid er også viktig for oss. Sånn sett så hører Start og KEAS sammen.

Det sier daglig leder Eivind Sandvik. På bildet poserer han sammen med noen av selskapets 20 ansatte. Foran fra venstre: Yirgalem Ogbalidet, Aref Ahmedi, Eivind Sandvik. Bak fra venstre: Simon Telstø, Erik Tønnessen, Thomas Osnes og Stian Aamli.

- Vi har et sterkt lag som spiller bra sammen. Det er viktig for oss i vår bransje også, sier Sandvik.

Allsidige

KEAS er allsidige innen bygg og vedlikehold og tilbyr elektriker-, rørlegger-, murer-, og tømrertjenester.

Det har gått en liten stund siden Sandvik tok kontakt med Start for å se på hvordan de to gule kristiansanderne kunne samarbeide.

- Vi er opptatt av samhold og byr på både spisskompetanse og breddekompetanse. Vi i KEAS ønsker synlighet utad, men også å være en del av Start-familien. Da tenker jeg både med tanke på innkjøp og for å få jobber fra andre som har et felles ønske og en drøm om å bringe klubben tilbake til norgestoppen. Den avtalen vi nå har blitt enige om innebærer at Start blir en viktig markedskanal for oss i årene fremover, sier Sandvik.

Stor aktivitet

- Akkurat nå koker det rundt Start. Vi merker at næringslivet på Sørlandet vil være med oss fremover. De synes det er spennende ting som skjer - og mange ser at det vil være både utbytterikt og morsomt å være med på reisen, sier kommersiell leder i Start, Eivind Haddeland.

Han synes det er inspirerende at firmaer som KEAS tar kontakt med klubben.

- Vi ønsker å invitere både store og små bedrifter til Start-familien. Da Sandvik ringte forsto vi fort at vi hadde felles verdigrunnlag og at han ledet en ressurssterk bedrift som vi i Start gjerne vil identifisere oss med. Sammen har vi funnet frem til en samarbeidsavtale som begge parter vil ha nytte av. Så til alle andre som vurderer Start; ring oss! Vi ønsker enda flere som vil være med på det spennende som skjer rundt klubben, sier Haddeland.

Annonse fra Eliteserien: