Flyr høyt med Start

G Travel Norge har inngått ny avtale med Start.

G Travel Norge AS har inngått en større samarbeidsavtale med Start og skal blant annet hjelpe klubben med reisevirksomhet i 2017.

- For oss betyr samarbeidet med Start mye. Det er stolte tradisjoner mellom eierne i G Travel og Start. Vi synes det er viktig å ha Start som et topplag og gleder oss til å bidra på veien tilbake til Eliteserien, sier salgs- og markedssjef Christer Paulsen.

Stor aktør

G Travel er en av Nordens største reisebyråkjeder bestående av 27 byråer i Norge, 6 byråer i Sverige og 16 globale kontorer gjennom G Travel Norge og G Travel International. Hovedkontor for kjeden er fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.

- Dette er en viktig avtale for oss i Start. De sterke båndene mellom byrået og klubben gjør det ekstra hyggelig å kunne signere denne avtalen, sier Even Øgrey Brandsdal i Start.

Fotballøsninger

G Travel er store innenfor ferie, forretningsreiser, gruppereiser og aktivitetsreiser. De har blant annet etablert www.gtravelfotball.no som skreddersyr løsninger for fotballinteresserte.

- Gjennom den nye avtalen med Start har vi lagt til rette for at alle Starts samarbeidspartnere kan benytte G Travel som sitt reisebyrå. Alt gruppesalg som kommer gjennom samarbeidet vil for eksempel også tilføre Start penger, forklarer Paulsen.

Annonse fra Eliteserien: