- Brutal start på andre omgang

Joey Hardarson mener det er viktig at spillerne ikke lar de grusomme fem minuttene av kampen idag ødelegge den selvtilliten de har bygd opp de siste ukene. Foto: NTB scanpix

- Vi snakket om det i garderoben etter kampen. Vi kan ikke la de fem minuttene av andre omgangen ødelegge mer enn den ene kampen. Vi har hatt gode prestasjoner i det siste, og vi gjør gode perioder i dag også. Dette må vi riste av oss så fort som mulig, og være klar for Notodden neste helg, sier Joey en snau time etter kampslutt. 

En "helt ok" hamburger hadde hjulpet litt på humøret, men likevel er det naturlig nok laber stemning på bussen hjem etter å ha tapt 4-2 for Kongsvinger.

Se oppsummering av kampen her.


Det ble en litt merkelig kamp i steikende sol på Gjemselund. Hjemmelaget gikk ut i hundre og skapte et par sjanser, men utover i første omgang tok vi mer over. Det var derfor en passe fornøyd Joey Hardarson som ble intervjuet av Eurosport på vei ut til andre omgang. Men det var bare så vidt han rakk å sette seg ned på benken før det stod 1-0 på resultattavlen, og på fem minutter smalt det inn tre mål bak Jonas Deumeland.

- Det ble en brutal start på andre omgang. Jeg synes kampen er åpen i første del av første omgang, og så er vi gode i siste del av omgangen. Da har vi god kontroll og er også nære ved å skape en del sjanser. Planen før andre omgang var å fortsette i det sporet, vi skulle være skjerpa og aggressive i hodet, sier Joey.

I stedet ble det altså tre baklengsmål på fem minutter.

- Det ble en kraftig påminnelse på at når vi sløve så kan alt skje i fotball, sier Joey, som så fikk se laget slå kraftig tilbake.

- Vi fikk to fine mål, og vi så bedre ut. Det var muligheter til å få både ett og tre poeng da. Men så kom det som så ut som et billig straffe i mot og da de får 4-2  blir det tøffere, sier Joey, som likevel mener laget hadde muligheter til å komme tilbake igjen.

- Vi har muligheter til å skape flere sjanser, men en god keeper og litt varierende kvalitet på innleggene våre gjør at deres keeper plukket veldig mye i lufta. Vi skulle gjerne slått flere innlegg lavt inn bak forsvaret, og ikke så høye, ettersom vi ikke har så mange høye spillere i feltet, sier Joey.

Nå venter hjemmekamp mot Notodden neste lørdag, før vårsesongen avsluttes med bortekamp mot Tromsdalen 30. juni.

 

Annonse fra Obos-ligaen: