- Fantastiske forhold

Start-laget er igang med treningsleiren på Gran Canaria. Kjetil Rekdal er strålende fornøyd med både fasiliteter og vær så langt.

- Det er fantastiske fasiliteter og været er strålende. Stemningen er veldig god, og vi har kommet godt i gang med treningen.

Slik oppsummerer trener Kjetil Rekdal de første tre dagene av treningsleiren på Gran Canaria.

Etter ankomst mandag ettermiddag har de fått gjennomført to fotballøkter på Maspalomas stadion, i tillegg til styrketrening tirsdag ettermiddag.

- Vi må bygge opp intensiteten og belastningen etterhvert ettersom det er lenge siden vi har trent på gress. Men vi har ikke fått noen nye skader de første dagene, så det er bra, sier Rekdal.

Hvordan blir treningen de neste ukene?

- Vi har fotballøkter hver dag, med litt ekstra løping på slutten innimellom. Så er det styrketrening to dager i uka. Så vil vi økte lengden på fotballøktene etterhvert. Det var ganske intens trening i ukene før vi dro ned hit også, så vi bygger videre på det. Men det er selvsagt lenge igjen til vi er på det nivået vi skal være på, sier Rekdal, som kan glede seg over at Kevin Kabran slutter seg til resten av troppen torsdag.

50872899_309508669698633_3441851632688562176_n
Laget trener på Maspalomas stadion. Foto: Rune Hægeland

Ellers er det kun Kasper Skaanes (fikk et kutt i pannen og en smell i hodet på trening sist fredag), Erlend Segberg (på vei tilbake etter en liten kneoperasjon) og Jesper Daland (strekk i leggen) som ikke er i full trening ennå.

Rekdal forteller at fokuset på det taktiske, og spill 11 mot 11, først vil komme når vi nærmer oss kampen mot Brann 12. februar. 

Før den tid skal det også spilles en kamp mot San Fernando (fra nivå fire i Spania) neste onsdag (6.februar).

Annonse fra Obos-ligaen: