- Et viktig poeng

Håkon Opdal vartet opp med strafferedning og flere gode redninger i 2-2-kampen mot Bodø/Glimt. (Foto: NTB Scanpix)

- Det var et viktig poeng vi fikk i dag. Vi klarer å komme tilbake på en imponerende måte mot et lag som er veldig bra. Når de har fått ledelsen før i år, så har de som regel klart å holde den, men vi kommer tilbake og viser karakter. Det var et fantastisk mål av Floki, og det var viktig for oss at vi klarte å holde tett på slutten, sier Opdal.

Strafferedning

Start tok ledelsen allerede etter ti minutter ved Steffen Lie Skålevik. Fem minutter senere får Bodø/Glimt straffe, som Opdal redder mesterlig.

- Jeg er godt fornøyd med den redningen. Vi har sett på hvor han skyter, så det viser at vi var godt forberedt. Vi studerer motstanderne godt, og da er det enklere å gjøre ting riktig, sier Opdal.

På frispark-målet til Martin Bjørnbak ti minutter etter pause kunne han derimot gjøre lite med.

- Det er et frispark som han egentlig setter over muren og har retning mot den ene siden av målet, men plutselig skifter den retning og ligger klistret nede i motsatt hjørne. Hva kan man gjøre mot sånt? Ingenting. Han har gjort det gang på gang tidligere i sesongen, så det er han god på. Det var rett og slett et bra frispark og en flott scoring, sier Opdal.

- Greit med et poeng

Kampen sett under ett er han greit fornøyd med det ene poenget laget fikk.

- Jeg synes det er greit med et poeng. Ettersom jeg husker har vi ikke så veldig mange store sjanser bortsett fra målene. Bodø/Glimt har nok større muligheter til å score, men vi er fullt på høyde med et godt lag. Jeg synes vi gjør en okei kamp defensivt, men har mer å gå på offensivt, sier Opdal.

Med tirsdagens poengdeling har Start nå spilt elleve seriekamper på rad uten å tape.

- Det blir poeng av sånt. Høsten blir spennende. Vi skal ta en kamp av gangen. Vi må stole på egne ferdigheter, for vi har vist at vi er et godt lag. Det er egentlig bare å fortsette å spille vårt spill, for når vi gjør det godt nok, så er det vanskelig å forsvare seg mot. Hver kamp er en krig, og den skal vi ta, avslutter Opdal.

Annonse fra Eliteserien: