- En interessant kamp for oss

Start-laget reiste til Haugesund i dag og møter FKH til kamp i hallen på Karmøy fredag ettermiddag.

Annonse:

- Det blir en veldig interessent kamp for oss. Vi møter et sterkt eliteserielag. Vi har hatt ok kamper så langt, men vi håper vi kan løfte oss et par hakk nå, sier Hardarson før avreise til Haugesund torsdag morgen.

Men en snødekt Sparebanken Sør Arena passet det fint å reise til Vestlandet i dag, der laget skal trene innendørs i Karmøy storhall i ettermiddag, før de møter Haugesund til kamp i samme hall i morgen kl. 16.00.

- Det begynner å spisse seg litt til, men vi ønsker likevel å kartlegge noen enkeltspillere og konstellasjoner litt til. Så vil prestasjonene fremover avgjøre hvem som starter i serieåpningen mot Kristiansund 5. april.

Med til Haugesund er den 21 år gamle islendingen Hörður Ingi Gunnarsson. Forsvarsspilleren kommer fra IA Akranes og han får vise seg frem for Hardarson denne uken.Han ankom Kristiansand i går og får med seg to treninger med laget før kampen mot Haugesund. 

- Huddi er en offensiv backtype, som opprinnelig er høyreback, men han har spilt litt venstreback også. En spennende type, så det blir interessant å se han i kamp i morgen.

Spillerne som ikke blir med til Haugesund er Eirik Wichne, som fikk en hjernerystelse i kampen mot Jerv, og Mikael Ugland som pådro seg brudd i et bein i foten under oppvarming til Jerv-kampen. Eirik Schulze, Isaac Twum og Adeleke Akinyemi er også skadet, mens Gudmundur Andri Tryggvason reiste hjem til Island i dag for å være med i begravelsen til sin bestefar.

Se hele intervjuet med Joey her.

Vi tok også en prat med Espeb Børufsen, Erlend Segberg, Adnan Hadzic og Afeez Aremu før avreise til Haugesund, samt litt mer fra Joey før livesendingen ble brutt. Se sendingen her.

Kampen mot Haugesund kan ses på direktesport.no (abo). Det er samme nettsted som viser kampene vi spiller i Marbella.


15 Eliteserie-kamper, fra kun 1490 (749) kroner.

Kjøp sesongkort i dag!

Annonse fra Obos-ligaen: