Norges mest spennende sponsorobjekt

Norsk fotball opplever medgang, med et spennende landslag og flere store profiler ute i store ligaer. Nå er Eliteserien også kåret til det mest spennende sponsorobjektet i Norge.

For første gang i historien har Eliteserien blitt kåret til årets MEST SPENNENDE SPONSOROBJEKT av Sponsor Insights i deres årlige rapport. Dette er kåret etter en undersøkelse gjort med 125 bedrifter, som til sammen deler ut cirka én milliard sponsorkroner.

Administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland, hadde følgende å si om dette.

– Vi er naturligvis svært stolte. Det har vært litt av en reise Fra Tippeligaen til Eliteserien. Det er klubbene med spillere og øvrige ansattes jobb, ved å by på seg selv hver eneste dag året rundt, som har gitt dette resultatet. Og vi ser at flere sponsorer vil være med oss.

Se resultatet fra kåringen lenger nede i saken.

Arne Simonsen, kommersiell leder i Start, 

- Dette viser at norsk fotball er i medvind. Etter å ha ligget litt lenger nede på listen de siste årene så er det gledelig at Eliteserien nå for første gang kåres til det aller mest spennende sponsorobjektet i Norge, sier Simonsen.

- Det betyr at Start er en del av et attraktivt sponsorobjekt som en av klubbene i Eliteserien, og det er veldig gode nyheter for våre samarbeidspartnere. Både de mange trofaste partnerne som har støttet oss gjennom flere år, og for potensielle nye partnere.

Simonsen forteller at det har skjedd mye positivt i Start de siste månedene, og han opplever at jobben nå handler om å få kommunisert dette til samarbeidspartnerne.

- Vi har fortsatt en vei å gå for å komme opp på det inntekstnivået vi trenger for å kunne konkurrere med de beste klubbene i Norge. Vi jobber hardt for å nå ut til både eksisterende og potensielle nye partnere, og vi er helt avhengige av å ha Sørlandets næringsliv i ryggen. Men med den kursen klubben har staket ut nå, med bredt samarbeid med breddeklubber i regionen, og en tydelig sørlandsk profil, så opplever vi at mange er positive. Så er det nok mange som ikke kjenner til den jobben som er gjort i Start de siste årene, og da er det vår oppgave å få kommunisert dette, sier Simonsen.

Er du interessert i å være med på Start-laget? Kontakt Arne så finner han en løsning for deg.

 

Det er også verdt å merke seg at det er en fotballspiller som er kåret til den mest spennende idrettsprofilen. 

 

Annonse fra Eliteserien: