Eftevaag flyttes opp i A-stallen

Johannes Eftevaag (18) skrev under sin første proffkontrakt med klubben forrige måned. Nå blir han også formelt en del av A-stallen.

- Det er et stort steg, og veldig gøy, sier Johannes Eftevaag.

Midtstopperen markerte seg positivt i flere treningskamper i vinter. I sesongen har han vært en viktig spiller for Start 2 og vært i kamptroppen for A-laget ni ganger. Han venter fortsatt på sin debut for Start i seriespill, men nå har han fått en ny tillitserklæring, ved å bli hentet opp i A-stallen.

Se intervju med Eftevaag her.


Trener Joey Hardarson gleder seg over at nok en lokal spiller blir en del av A-stallen, og han er spent på å følge Eftevaags utvikling i tiden fremover.

- Johannes har utviklet seg stort det siste året, og med tanke på hvor mye han har vært involvert i trening og kamptropper med A-laget så er det riktig å løfte ham opp i A-stallen nå, sier Hardarson.

- Nå handler det for ham om å stå på og utvikle seg videre. Ved å få være med A-laget for fullt så får han trene med de beste hver dag, og han kan suge til seg læring fra erfarne spillere som Damion (Lowe) og Joackim (Jørgensen). Også gjelder det å være tålmodig, han er nettopp fylt 18 år og har god tid til å utvikle seg ennå, sier Hardarson.

Annonse fra Eliteserien: