Dette venter spillerne i Marbella

Joey Hardarson ser frem til to uker på treningsleir i Marbella. Vi tok en prat med treneren like før avreise.

- Det blir fantastisk å få trene på vannvittige gode baner, med litt varmere temperatur. Det ser vi veldig frem til, sier Hardarson.

Torsdag ettermiddag reiser laget sørover, og de ankommer Marbella over midtnatt. Første trening er fredag formiddag, og deretter går det slag i slag med to daglige treningsøkter, og tre kamper.

- Det blir ett tett program, litt mer intensivt enn de er vant til. Det blir to uker med mye trening, møter, video og andre ting. Men det er noe alle gleder seg til. Det å være i varmen i flotte omgivelser, det gir oss energi, sier Hardarson.

Tre kamper

Joey forteller at de kommer til å angripe de tre kampene, mot Grorud, Brann og Sogndal, med litt forskjellig utgangspunkt.

- Vi ønsker å trene godt også, så i den første kampen vil vi fordele spilletiden utover hele troppen. Da kan vi trene godt både før og etter kampen, uten å måtte bruke mye tid på restitusjon. Så blir det nok litt annerledes mot Brann og Sogndal, uten så mange bytter, sier Joey.

I troppen som reiser ned mangler de skadde spillerne, blant annet tre midtbanespillere. Det åpner muligheter for andre, som unggutten Dirirsa Gamachis som er med på sin første treningsleir med A-laget.

- "Diri" har prestert godt på trening med oss i det siste og fortjener den muligheten. Det samme gjelder Kristian (Lien), som har vært med oss ganske fast det siste året, og nå får de en god sjanse til å vise seg frem, sier Joey.

Hva med Korona-viruset, vil det prege opplegget på noen måte?

- Det har vært diskutert selvfølgelig. Vi tar noen forholdsregler, som å være ekstra flinke til å vaske hendene og slikt, men utover det så gjør vi som planlagt.

Se hele intervjuet med Joey her.


 

Laget skal spille tre treningskamper under oppholdet. 

10. mars mot Grorud, kl. 16.00 på La Quinta

14. mars mot Brann, kl. 13.00 på La Quinta

18. mars mot Sogndal, kl. 15.00 på La Quinta

Alle kampene vises på direktesport.no (abo)

 

Annonse fra Eliteserien: