Bygger muskler i helgene

Eirik Wichne spilte 20 Tippeliga-kamper i fjor, og erfarte at han trenger mer muskler. Det har han gjort noe med!

Annonse:

Den 19 år gamle mandalitten har lagt på seg tre kilo til årets sesong.

- Jeg tror alt er muskler, smiler Eirik som forteller at han i helgene driver vekttrening for å bli sterkere.

- Det er jeg ikke alene om å gjøre, flere på laget trener også ekstra i tillegg til at vi stort sett har to daglige fellesøkter. Det er blitt en fin treningskultur i gruppen, forteller Eirik.

- Et sterkere fundament for årets sesong?

- Uten tvil. Vi gjorde noe nytt da vi alt i november begynte å trene for 2017, nå har vi et mye bedre grunnlag enn i fjor. Med økt fysisk kapasitet vil vi yte mer, det håper og tror sesongen vil vise oss.

i 2016 fikk Wichne spilletid både som høyre back og høyre kant. Så langt denne sesongen har han blitt drillet mest på backplassen.

- Det liker jeg og synes det er gøy, men jeg kan også spille høyere på banen. På backen har jeg hard konkurranse om plassen med Jens (Kristian Skogmo). Jeg lærer mye av ham og det er en fin kamp om å bli høyre back.

Snart går det fra vintertrening i Norge til gress i Spania. 22. februar reiser Eirik og de andre i A-stallen til La Manga.

- Det skal bli flott  å komme til gode baner og vårvarme, sier Eirik Wichne etter å ha lagt bak seg en trening i regn og sludd på Sparebanken Sør Arena.

Han har imponert omgivelsene med stor fart og teknikk, nå har Eirik fått mer tyngde å gi i duellspillet og er en spiller som det er store forventninger til i år.

Annonse fra Obos-ligaen: