- Akkurat slik vi håpet på

Joey Hardarson fikk se flere spillere vise seg frem på en god måte i serieavslutningen.

- En bra gjennomført kamp, en proffesjonell opptreden. Så er det en del spillere som fikk mulighet til å vise seg frem, og de leverer veldig godt.

Slik oppsummerer Joey 2-0-seieren borte mot Notodden i siste serierunde, en kamp der vi klarte oss uten Damion Lowe, Aron Sigurdarson, Afeez Aremu og Erlend Segberg, i tillegg til spillerne som er langtidsskadet.

Joey valgte å gi Adnan Hadzic og Espen Berger sjansen fra start, mens Eman Markovic startet sin andre kamp i Start-drakta. Sander Sjøkvist spilte cirka en time etter at Eirik Wichne gikk ut, og Mikael Ugland fikk en omgang på sentral midtbane.

- Det ble akkurat så bra som vi hadde håpet. De fikk spille mye, og de spilte bra.  Det er viktig å så mange spillere som mulig kampklare til kvalikkampen, og de viser idag at de er med å utfordre om en plass på laget. Det er veldig positivt, sier Hardarson.

- Det er tøff konkurranse om plassene på laget, det er det vi ønsker. I dag fikk flere vist hvor de står, og de fikk verdifull kamptrening, sier Hardarson, som forteller at både Eirik Wichne og Martin Ramsland gikk ut med småskader, men at det ikke er noe alvorlig.

Joackim Jørgensen spilte også bare en omgang.

 

God poengsum, men ikke nok

Hardarson gleder seg over at Martin Ramsland for alvor har funnet målformen. Åtte mål på de siste seks kampene er imponerende tall.

- Han har vært veldig solid, og han scorer to fine mål. I dag var han også enda skarpere i presset også, så han leverer bra både offensivt og defensivt, sier Hardarson.

Ligasesongen endte altså med 62 poeng på 30 kamper.

- Det er forsåvidt en bra poengsum, det hadde holdt i de fleste år til opprykk. Så isolert sett er det ganske bra, men det holdt jo ikke i år, og da er vi ikke fornøyde, sier Hardarson.

Nå er det tre uker til kvalikkampen mot enten KFUM, Kongsvinger eller Sogndal. 

- Vi fikk en bekreftelse i dag på at vi er på riktig vei, det var gode prestasjoner av hele gjengen. Nå må jobbe bra de neste ukene.

Torsdag 14. november spilles det treningskamp mot Viking, mens det blir internkamp søndag 24. november.

Annonse fra Eliteserien: