200 heldige får komme på kamp      

Se hvordan de 200 plassene på tribunen til åpningskampen mot Strømsgodset fordeles.

Annonse:

Vi har lenge vært forberedt på tomme tribuner når Eliteserien starter onsdag 17. juni, men fredag ble det klart at vi likevel får slippe inn publikum. Men det er kun 200 publikummere som får lov til å komme inn, og de må følge tydelige retningslinjer for smittevern.

Vi har nå foretatt en fordeling av plassene.

- Det å fordele 200 plasser til alle de som ønsker å komme på kamp er ikke lett. Vi har hatt dialog med supportergrupperingene i helga og også snakket med samarbeidspartnere og andre. Vi har kommer frem til en løsning vi tror er rimelig rettferdig, og så skjønner vi at det vil være noen som gjerne skulle ønske de også fikk plass. Vi skulle gjerne sluppet inn alle som vil, men nå er det altså maks 200 som gjelder, sier Christopher MacConnacher, daglig leder i Start.

Det selges naturligvis ingen nye billetter til kampene, men det trekkes ut 90 plasser blant våre tålmodige sesongkortholdere og 90 plasser blant trofaste samarbeidspartnere.

I tillegg er 15 plasser reservert til billettene som er donert til ansatte ved sykehuset i løpet av korona-tiden, mens de siste fem plassene trekkes blant klubbens æresmedlemmer.

- Vi kommer til å gjøre det på samme måte i kampene fremover så lenge denne begrensningen gjelder. Men folk vil ikke bli trukket ut til å få plass flere kamper på rad, vi ønsker å gi så mange av våre sesongkortholdere som mulig sjansen til å få oppleve disse spesielle kampene, sier MacConnacher.

Det betyr at de som ikke blir trukket ut til å få komme på kamp mot Strømsgodset er med i trekningen av plass til neste hjemmekamp, som er mot Molde en uke senere.

MacConnacher har en tydelig oppfordring til alle de som nå får komme på kamp.

- De 200 oppfordres til å gå på kamp med ett klart mål: Å støtte laget så godt de kan. Vi håper at det vil bli stemning på tribunen, selv om det er usedvanlig få som får komme inn og de også må sitte med avstand til hverandre. 

 

Kontaktes direkte

De heldige sesongkortinnehaverne som er trukket ut til å få komme på første serierunde kontaktes per telefon i dag. Samarbeidspartnere blir også kontaktet direkte når det er foretatt en trekning.

Alle som kommer på kamp på være registrert med navn, så det er ikke mulig å gi billetten videre til andre om du bestemmer deg for ikke å gå likevel, eller du blir syk.

Hvis det skulle være tilfellet, kontakt klubben så kan vi gi billetten til noen andre.

Tilskuerne vil bli samlet på et felt, men spredt i tråd med retningslinjene for smittevern. Det skal være to meter avstand mellom tilskuerne.

Det vil bli gitt nærmere informasjon om innslipp og utslipp til de som blir trukket ut til å kunne kommer på kampen. Det for å unngå oppsamling av mennesker utenfor stadion.

Tilskuere skal oppfordres til å gå, sykle eller bruke private transportmidler til stadion. Offentlig kommunikasjon bør unngås.

Kampen sendes også på Eurosport Norge. 

Annonse fra Obos-ligaen: