Bli med å utvikle morgendagens Start-spillere

Gir du din grasrotandel til Start støtter du opp om arbeidet for å få frem nye sørlandske fotballprofiler.

For øyeblikket er det snaut 1000 spillere hos Norsk Tipping som har registrert Idrettsklubben Start som mottaker for sin grasrotandel.

Bidraget fra Grasrotandelen ble 780.000 kroner i 2018.

Det er vi svært takknemlige for, men vi vet også at det finnes mange Start-patrioter der ute som ikke har registrert sin grasrotandel.

Vi håpe du vil gjøre det og gi et lite bidrag til klubbens viktigste arbeid.

Så skal vi sørge for at hver eneste krone brukes til det beste for talentarbeidet i klubben og fotballen på Sørlandet forøvrig.

Start har de siste årene gjort store endringer i måten det jobbes med barn og unge på. Med samarbeidsavtaler med en rekke av de største breddeklubbene så jobber Start i større grad sammen med klubbene på Sørlandet om å utvikle nye toppspillere.

Grasrotandelen bidrar til at klubben har ressurser til å ha et bra opplegg for våre spillere i utviklingsavdelingen, men også til å drive med spillerutviklingstiltak og trenerutvikling i klubbene på Sørlandet.

Gjennom "Samarbeidsmodellen" ønsker vi å løfte fotballen på Sørlandet sammen med lokale klubber, fotballkretsen og skolene.

Vi håper du vil gi oss et lite løft, ved å gi oss din grasrotandel. 

Slik gir du Grasrotandelen

De som velger å gi Grasrotandelen sin til IK Start gir syv prosent av det de spiller for til idrettsklubbens talentsatsing. Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer uten at det reduserer innsatsen din.

SMS: Send kodeord «GRASROTANDELEN 945523433» til nummer 60000 (Tjenesten er gratis).

Norsk Tipping på nett: Klikk deg inn på Idrettsklubben Start. Her er det enkelt knytte seg til.

Hos kommisjonær:  Be kommisjonæren sørge for at IK Start mottar din grasrotandel. 

Takk for støtten!

Annonse fra Eliteserien: