DSC_0013-Enhanced-NR

Poengdeling i tøff kamp mot Mjøndalen

Det ble en kamp der vi måtte grave dypt, krige hardt og ofre oss på Consto Arena mot Mjøndalen.

Mjøndalen sto på motsatt banehalvdel i kveldens kamp i OBOS-ligaen. Oppgjøret var mellom to lag som begge jaktet årets første trepoenger, og med forhold på Consto Arena lå det til rette for en fin kveld for et av lagene.

Etter en jevn start med mange dueller fikk Mjøndalens Bringe Singh kampens første store sjanse i det 10. spilleminutt. Singh kom igjennom fra venstresiden av boksen, men avslutningen gikk over målet til Jasper Silva Torkildsen.

Alagie Sanynag sendte oss i føringen etter omtrent 35 minutter spilt, mens Mathias Grundetjern utlignet etter få minutter. Det var dog en annen situasjon som preget de første 45 minuttene.

På stillingen 0-0 var Jasper ute og sweepet, og fikk seg en kraftig smell i hodet. Stadion holdt pusten da keeperkjempen gikk i bakken og båremanskapet sprintet ut på banen.

Jasper måtte naturligvis byttes ut, men heldigvis er han ved bevissthet og har det etter forholdene bra.

Også målscorer Alagie Sanyang måtte byttes ut i løpet av den første omgangen med en skade.

I andre omgang hadde Eirik Schulze alle tiders mulighet til å heade oss opp i ledelsen. Sander Sjøkvist fant kapteinen med et nydelig innlegg, men heading fra 7-8 meter gikk rett på keeper.

Utover i andreomgangen ble det en del stopp i spillet og harde dueller mens begge lag kjempet hardt for tre poeng, uten at noen så ut til å finne nettmaskene. Med ti minutter igjen serverte Mathias Grundetjern ballen til Kristoffer Hoven foran mål, men skuddet ble blokkert.

I andre enden var Mathias Bringaker nære å heade hjemmelaget opp i 2-1 med kun fem minutter igjen.

Det ble heller ingen mål på de siste fem pluss tillegg, og dermed endte det med poengdeling på Consto Arena.