Surt tap etter overtidsmål

I kveld hadde vi besøk av Sandnes Ulf til runde 15 av OBOS-ligaen. Til tross for en pangstart på kampen og flere store sjanser, var det gjestene som gikk seirende ut av kampen.

Vi fikk en drømmeåpning på kampen, da Jonatan Braut Brunes headet inn 1-0-scoringen etter kun fem minutter. Jonatan løp seg fint fri i boksen, og Mathias Grundetjern leverte et godt innlegg. Vår nummer ni headet ballen tilbake i motsatt hjørne fra keeperen og stillingen var dermed 1-0.

Ikke lenge etterpå holdt Mathias på å bli målscorer etter at han kom første på et innlegg på bakerste stolpe, men keeper reddet skuddet fra skrått hold. Mer rakk ikke Grundetjern å gjøre, da han ble tatt av med skade etter 23 minutter. Inn kom Sander Sjøkvist.

Etter halvtimen fikk vi en kjempesjanse til å doble ledelsen. Basilio var fri på kanten og fikk god tid til å sikte på Eirik Schulze som headet ballen rett på keeper. I situasjonen etterpå fikk Cameron Cresswell alle tiders mulighet til å score, men under hardt press gikk britens avslutning over mål.

36 minutter var spilt da Peter Reinhardsen fikk en stor sjanse til å sette 2-0, men skuddet gikk like utenfor.

Det viste seg kostbart å ikke doble ledelsen, for i det 43 minutt utlignet Sandnes Ulf. Fredrik Pålerud skrudde inn 1-1-scoringen med et langskudd. Dermed gikk vi til pause like langt.

2. omgang startet uten de største sjansene. Mye frem og tilbake, men ingen store sjanser til noen av lagene. Vi var farlig frempå ved flere anledninger det første kvarteret i 2. omgang, men fikk det ikke til å stemme foran mål.

Etter en times spill ble Jon-Helge Tveita og Emir Derviskadic byttet inn for Cameron Cresswell og Eirik Schulze.

Med 75 minutter på klokken fikk vi et par cornere på rad, og Jon-Helge Tveita var farlig nære med sin heading, som snek seg like utenfor stolpen.

Den lokale unggutten Sander Svela fikk sine første minutter i OBOS-ligaen i år, da han ble byttet inn etter 80 minutter. Ut gikk Peter Reinhardsen.

Det så lenge ut til å gå mot 1-1, men på overtid kontret Sandnes Ulf og Tommy Høiland inn et sent ledermål. Flere mål ble det ikke, og dermed kunne Sandnes Ulf reise hjem med alle poengene.