Fantomkamp av Jasper sikret poengdeling

Vårt stjerneskudd mellom stengene, Jasper Silva Torkildsen, leverte en fantomkamp med flere feberredninger i dagens 0-0 kamp mot Mjøndalen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Klokken 15:00 i dag, søndag 24. juli var det avspark i den viktige bortekampen mot Mjøndalen. I regnværet på Consto Arena var det to antatte topplag som skulle kjempe om tre poeng.

Kampen begynte rolig, før det brunkledde hjemmelaget virkelig skrudde på tempoet etter de innledende ti minuttene. Takket være 18-åringen i buret vårt klarte ikke Mjøndalen å ta ledelsen tross flere kjempesjanser. Vår nummer 1 leverte to kjemperedninger da Mjøndalen var alene med keeper.

Vi kjempet oss inn i kampen litt utover i omgangen, men uten å produsere alt for mange sjanser. Eirik Schulze var farlig frempå ved én anledning, men lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Andre omgang startet med en gigantsjanse til Mjøndalen, men nok en gang var vår nummer 1 god og avverget scoring. Hjemmelaget fortsatte å trykke på, mens vi måtte ta de kontringsmuligheten vi kunne.

Igjen kom vi litt mer inn i det etter hvert i omgangen. 17 år gamle Jesper Gregersen kom inn, og var nær å bli den store helten. Den unge midtbanespilleren smalt ballen i stolpen etter fint spilt i forkant.

Vi begynte å nærme oss mål de siste ti minuttene, men kom aldri nærmere enn Gregersen sitt stolpeskudd, og dermed endte det med 0-0 og poengdeling i Mjøndalen.

Vi fikk ikke med oss alle poengene, men du verden for et leven det var på bortetribunen i dag!

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM KOM OG STØTTET OSS I DAG

Neste kamp er om en uke, Søndag 31. juli, når vi tar i mot Fredrikstad på Sparebanken Sør Arena. Den kampen har avspark klokken 15:30, og billettsalget er allerede i gang. Kjøp billetter til den kampen her.