Knepent tap borte mot Fredrikstad

Det ble en frustrerende kamp i Fredrikstad. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Kampen startet rolig, uten noen særlig store sjanser. Både vi og Fredrikstad hadde perioder med mye ball, og etterhvert ble det noen muligheter til begge lag.

Nærmest nettkjenning var Jonatan Braut Brunes på en heading etter en corner. Mathias Grundetjern var også nære med et hard skudd/innlegg som gikk på tvers av boksen. Det sto 0-0 til pause.

Etter hvilen tok FFK ledelsen etter kun 3 minutter. Stian Stray Molde fikk muligheten i boksen, og satt inn 1-0 med sin venstrefot i det 49. spilleminutt.

Etter 60 minutter får vi en sjanse ved Kristoffer Tønnessen som klinker til fra skrått hold. Ballen blir blokkert ut til Emir Derviskadic som fyrer over fra 18 meter.

Vi trykket på for utligning, og var farlig frempå flere ganger. Håvard Jenssen i FFK-buret ble testet flere ganger, og ga flere farlige returer som akkurat ble klarert før noen av våre fikk skutt. Fredrikstad fikk også noen kontringsmuligheter, og Mark Jensen gjorde hadde en kjemperedning etter ca. 75 minutter.

5 minutter før slutt kom Eirik Schulze til en stor mulighet. Schulze ruget høyt på bakre stolpe, og headet pallen i en fin bue over keeper og mot lengste hjørne. Uheldigvis fikk FFK klarert ballen over eget mål.

Vi jaget fortsatt utligning, og et ble tent et håp da dommer la til seks minutter. Basilio smalt til i det 91. spilleminutt, men Fredrikstads sisteskanse reddet i full strekk.

Det sto ikke på mulighetene til å utligne, men ballen fant aldri veien til nettmaskene, og det endte med et knepent tap i plankebyen.

Minner om vår neste hjemmekamp, som er mot Skeid mandag 25. april klokken 18:00. Billetter til kampen finner du her.